Välkommen till Fulltorp Bygg AB

Byggfirma Kungälv

Vi är glada att kunna erbjuda våra tjänster och kompetens för att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Vi strävar efter att alltid leverera högsta kvalitet och service, och att skapa en positiv byggupplevelse för alla våra kunder.

Byggfirma Kungälv

Förverkliga dina drömmar om ett nytt hem med oss på Fulltorp Bygg AB. Vi erbjuder kvalitetssäkrade byggtjänster, från planering till färdigställande, för att säkerställa att du får det hem du alltid har önskat. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära med dig för att förstå dina specifika önskemål och levererar resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi är dedikerade att leverera en smidig och stressfri byggprocess, med en stark fokus på kommunikation och samarbete. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att du får ett hem av hög kvalitet.

Om oss

Vårt byggföretag erbjuder professionella och personliga tjänster för alla dina byggbehov. Vårt erfarna team arbetar med dig för att skapa en lösning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Vi använder endast högkvalitativa material och arbetar med de senaste trenderna för att skapa unika och personliga resultat. Vår kundservice är av högsta kvalitet och vi strävar alltid efter att skapa en positiv byggupplevelse för våra kunder. Kontakta oss idag för att höra mer om vad vi kan göra för dig och låt oss visa dig vad vi går för!

Byggfirma Kungälv

Små & stora uppdrag

Vi tar emot både små och stora uppdrag med samma entusiasm och engagemang. Vår flexibla team är redo att ta hand om allt från mindre renoveringar till stora byggprojekt. Välj oss för att få en professionell service och kvalitet oavsett storleken på ditt projekt.

Alltid nöjda kunder

Våra nöjda kunder är vår främsta prioritet! Vi strävar efter att alltid leverera högsta kvalitet och service, och att skapa en positiv byggupplevelse för alla våra kunder. Deras tillfredställelse är vårt bevis på att vi gör ett bra jobb. Låt oss visa dig vad det innebär att ha nöjda kunder.

NYPRODUKTION MED TOTALENTREPRENAD

Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig att bygga ditt drömhem, så har du kommit rätt. Vi erbjuder professionella tjänster för att bygga lösvirkeshus, blockhus och modulhus, vad än du som kund efterfrågar. Oavsett om du har ritat upp ditt hus själv eller med hjälp av en arkitekt, så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder totalentreprenad med våra väletablerade underleverantörer, för att göra byggprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig.

KÖKSRENOVERING

Förnya ditt kök och ge det en ny look med vår professionella kökrenovering. Vi erbjuder allt från mindre uppdateringar till fullständiga ombyggnationer av kök. Vårt erfarna team arbetar med dig för att skapa ett kök som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.
Vi använder endast högkvalitativa material och arbetar med de senaste trenderna för att skapa ett unikt och personligt kök för dig.

BADRUMSRENOVERING

Förnya ditt badrum och ge det en ny look med vår professionella badrumsrenovering. Vi erbjuder allt från mindre uppdateringar till fullständiga ombyggnationer av badrum. Vårt erfarna team arbetar med dig för att skapa ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Vi använder endast högkvalitativa material och arbetar med de senaste trenderna för att skapa ett unikt och personligt badrum för dig.

BYGGSERVICE OCH ÖVRIGT

Vårt byggföretag erbjuder professionella tjänster för alla dina byggbehov, oavsett om det handlar om stora eller små projekt. Vi hjälper dig med allt från takbyten, fönsterbyten och poolbyggen (inklusive service av din pool) till mindre snickeriarbeten, såväl inomhus som utomhus. Vi utför även köks- och badrumsrenoveringar med hjälp av våra auktoriserade underentreprenörer för att säkerställa kvalitet och följa de krav och riktlinjer som finns. Dessutom installerar vi ventilationsgolv för fuktiga källare och betongplattor.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Fulltorp Bygg AB

TOLFTEPARTEN 342 D, 446 94 Skepplanda

073 397 05 56

anton@fulltorpbygg.se

Vårt byggföretag erbjuder professionella tjänster för alla dina byggbehov. Kontakta oss idag för en personlig offert och låt oss hjälpa dig att skapa dina drömprojekt!

Byggfirma Kungälv